Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0)38 42 56 746 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Werken met de Risicoscan

Deze module is bedoeld voor medewerkers Vergunningverlening bij gemeenten. U leert tijdens deze module meer over het gebruiken van de Risicoscan voor evenementen. De Risicoscan Better Practice, onderdeel van deel IV van de HEV, wordt als instrument gebruikt. Er is aandacht voor de functie van de Risicoscan in het totale proces van evenementenveiligheid. De implicatie van het resultaat van de Risicoscan wordt in het juiste perspectief geplaatst. Er is ook aandacht voor de informatie die nodig is om de Risicoscan te kunnen invullen. Het invullen van de vragen in de Risicoscan wordt tijdens de module uitgebreid geoefend. U krijgt daarbij veel praktijkinzichten mee die waardevol kunnen zijn voor een realistische inschatting van risico’s.

Na afronding kan de deelnemer:

  • Aangeven wat de functie van de Risicoscan is in het proces van evenementenveiligheid.
  • Bepalen welke informatie nodig is voor de Risicoscan en hoe deze kan worden verkregen.
  • Bij het invullen van de Risicoscan gebruik maken van aangereikte deskundige praktijkinzichten.
  • Herkennen welke gevolgen individuele scores op vragen hebben voor de eindscore van een evenement volgens de Risicoscan.
  • Duiden wat de implicatie is van de score van een evenement volgens de Risicoscan en hiermee de volgende stap maken in het proces.

 

De kosten van ‘Werken met de Risicoscan’ in open inschrijving bedragen €275,- per persoon.*

Indien u zich wilt inschrijven voor de betreffende module, neem dan contact op met het KCEV via info@kcev.nl of bel naar 020 – 35 52 611.

Wilt u deze opleidingsmodule In company organiseren, neem dan ook contact op met het KCEV.

*Prijzen zijn excl. BTW

 

Bij voldoende inschrijvingen zal de opleidingsmodule worden ingepland. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het KCEV.