Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0)38 42 56 746 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

over kcev

R. (Robert-Jan) van Dijk

Robert Jan van Dijk

“Een goed verkeers- en vervoersplan kenmerkt zich door een duidelijke uiteenzetting van no-nonsense maatregelen en houdt rekening met de effecten voor de omgeving.”

Als deskundige op het gebied van evenementenlogistiek adviseert Robert-Jan van Dijk bij veiligheidsvraagstukken op het gebied van verkeer en vervoer. Hierbij koppelt hij zijn feitenkennis aan zijn jarenlange praktijkervaring. Robert-Jan voorziet organisatoren en overheden van gedegen advies over de bereikbaarheid van evenementen en ondersteunt bij beoordelingen van verkeer- en vervoersplannen.

Als specialist op het gebied van verkeer en vervoer heeft Robert-Jan ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Hij wordt regelmatig gevraagd om mee te denken over bereikbaarheids- en parkeerproblematieken bij evenementen en neemt deel in diverse expertgroepen.

Robert-Jan van Dijk volgde de Koninklijke Militaire Academie I en II met als studierichtingen Logistiek (2000) en Leiderschap en Management (2004). Hij is sinds 2008 werkzaam in de evenementenbranche, waar hij zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verkeer- en vervoer. Robert-Jan van Dijk is sinds 2016 verbonden aan het KCEV en geeft daarnaast leiding aan Traffic Support Events.