Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0)38 42 56 746 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Advies

Wanneer u betrokken bent bij de organisatie van een evenement staat u soms voor ingewikkelde vraagstukken wat betreft veiligheid. Ieder evenement brengt zijn eigen risico’s met zich mee en deze risico’s veranderen daarbij van moment tot moment. Denk bijvoorbeeld aan de huidige terrorismedreiging of extreme weersituaties.

Advies en ondersteuning

Onze deskundigen zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van evenementenveiligheid en beschikken over de nodige kennis en expertise om complexe vraagstukken te beantwoorden. Wij adviseren u over uw specifieke situatie en helpen u om de veiligheid van uw evenement te beoordelen en begeleiden, zodat u gefundeerde keuzes kunt maken. Onze deskundigen ondersteunen u op verschillende gebieden, van beleid tot operationele begeleiding.

Trajectbegeleiding

Ook binnen vergunningverlenings- en beleidsvormingsprocessen kunnen wij u adviseren en begeleiden. Dit is mogelijk tijdens het gehele proces of binnen gedeeltes hiervan. Hierdoor bent u er zeker van dat u de juiste keuzes maakt bij het verlenen of verkrijgen van een evenementenvergunning of binnen beleidsvormingsprocessen.

Aandachtsgebieden

Neem contact met ons op voor advies, ondersteuning of begeleiding