Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0)38 42 56 746 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Mobiliteit bij evenementen

Studiemiddag en praktijkbezoek aan Mysteryland

Tijdens deze bijeenkomst bieden ervaringsdeskundigen inhoudelijke verdieping op het gebied van verkeers- en mobiliteitsmanagement bij evenementen. Zo leren professionals over de inhoud en uitvoering van een gedegen Verkeers- en VervoersPlan. De studiemiddag biedt een unieke kans het plan in uitvoering te zien tijdens een werkbezoek achter de schermen van Mysteryland (60.000 bezoekers), een dance-evenement dat jaarlijks plaatsvindt in de Haarlemmermeer.

De studiemiddag start met een workshop over het Verkeers- en VervoersPlan van Mysteryland. Tijdens deze workshop leert de deelnemer over de aanpak van vraagstukken rond verkeer en vervoer op grootschalige evenementen. Onderwerpen zoals actief dynamisch verkeersmanagement, het toepassen van mobiliteitsmanagement en crowd control bij de pendelbushalte worden tijdens de workshop belicht.   Na de workshop volgt de praktijk. Tijdens een uitgebreide rondgang geven professionals uit diverse disciplines een toelichting op de aanpak. De rondleiding kan worden afgesloten door een optionele rondleiding over het evenemententerrein.

Robert-Jan van Dijk (adviseur KCEV) verzorgt de inhoudelijke verdieping en begeleidt het praktijkbezoek, in samenwerking met politie.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kost € 95,- (excl. BTW) en kan via onderstaand formulier.

 

 

De studiemiddag Mobiliteit bij evenementen zit vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Houdt deze webpagina in de gaten voor het volgende thema. Schrijf u in voor de nieuwsbrief of mail naar info@kcev.nl om hiervan op de hoogte te worden gehouden.


Fout: Contact formulier niet gevonden.

*Ik schrijf me in voor de eerstvolgende studiemiddag, en ga akkoord met de algemene voorwaarden van het KCEV.