Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0)38 42 56 746 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

over kcev

T. (Tom) Keijzer

‘’Veiligheid is een breed begrip, wat kan leiden tot een breed pakket aan maatregelen. Maar is dit nodig? Het in balans houden van de normen en ervaringen in de praktijk kan zorgen voor een adequaat advies en passende oplossing. Eerlijkheid speelt hierin een belangrijke rol, iets waar ik als persoon en in mijn werk veel waarde aan hecht.’’

Tom heeft ruime ervaring met vraagstukken binnen de Openbare Ruimte en is zeer bekend met de processen binnen een decentrale overheid. Daarnaast is hij ook regelmatig te zien in het ‘veld’ en kent het verloop van een evenement dan ook door en door.

Tom Keijzer studeerde Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens zijn studie heft hij ervaring opgedaan in de zorg, maar heeft hij ook een kijkje in de keuken mogen nemen van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Tevens heeft hij zich op de Hanzehogeschool Groningen mogen verdiepen in conflictmanagement. Sinds 2018 is Tom Keijzer verbonden aan het KCEV. Hij werkt ook als deskundige op het gebied van kennis en innovatie binnen de Safety Group.