Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0) 20 35 52 611 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

over kcev

M. (Mark) Duursma

Mark Duursma

“Evenementenveiligheid is niet vanzelfsprekend en niet altijd te garanderen. Het is belangrijk alles te doen wat redelijkerwijs verwacht mag worden om een evenement veilig te laten verlopen. Hierin is het de kunst om de juiste balans te vinden. Doen wat nodig is, maar niet doorschieten. Die balans kent een scherp omslagpunt.”

Een scherpe kijk op zaken en materiedeskundigheid kenmerken Mark Duursma. Mark heeft ruime ervaring met complexe capaciteitsvraagstukken voor specifieke evenementen en evenementenlocaties. Hij gaat daarbij niet uit van de bekende weg en weet conclusies altijd met theoretische onderbouwing te steunen. Mark Duursma combineert een frisse blik met rake inzichten. Hij is altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en is sterk op zowel papier als in de praktijk.

Mark Duursma studeerde Integrale Veiligheid aan de Noordelijke Hogeschool van Leeuwarden. Daarna was hij werkzaam in de financiële sector. Sinds 2016 is Mark Duursma verbonden aan het KCEV. Hij werkt ook als projectvoorbereider voor de private veiligheidsorganisatie Crowd Support.