Loggerweg 7 8042 PG Zwolle
+31 (0) 20 35 52 611 info@kcev.nl
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

over kcev

drs. J.W. (Jan Willem) Brummelman

Jan Willem Brummelman 

“Een evenement begint niet bij de toegang en eindigt evenmin bij de uitgang. Hoe bezoekers komen en gaan kan niet los gezien worden. Optimale veiligheid ontstaat pas als alle aandachtsgebieden voldoende op elkaar aansluiten.”

Jan Willem Brummelman is gespecialiseerd in verkeer en vervoer bij evenementen. Hij was betrokken bij moderne ontwikkelingen op het gebied van evenementenlogistiek. Jan Willem droeg in het verleden zorg voor het verkeer en vervoer bij honderden (grootschalige) evenementen. Hij beantwoordt en begeleidt integrale vraagstukken die zowel veiligheid, logistiek als bereikbaarheid van een evenement omvatten.

Jan Willem Brummelman studeerde Technische Bedrijfskunde in Zwolle. Hij kwam tijdens zijn studie in aanraking met Traffic Support, de grondlegger van de moderne evenementenlogistiek. Na zijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werd hij directeur van Traffic Support Events. Jan Willem is sinds 2013 verbonden aan het KCEV. Daarnaast is hij Algemeen Directeur van de Safety Group.